procederen - NLVE

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

procederen

De NLVE biedt eerste hulp bij erfpachtongelukken door de inzet van haar voorzitter. De praktijk wijst uit dat overleg en onderhandeling onmisbaar is om te trachten een probleem of conflict bespreekbaar te maken en, zo mogelijk, op te lossen. Er zijn al legio voorbeelden te noemen waar de NLVE namens de erfpachter(s) opgetreden is en waar door overleg tot een bevredigende oplossing gekomen is.

Als overleg en onderhandeling niet het gewenste resultaat oplevert dan kan inschakeling van een advocaat mogelijk nog een oplossing bieden door een gerechtelijke procedure op te starten. Ook als u in rechte gedaagd wordt dan zult u een deskundige advocaat willen hebben om u bij te staan.

De NLVE heeft een jarenlange band met advocatenkantoor Corten De Geer Advocaten te Amsterdam, één van de weinige kantoren in Nederland die zich gespecialiseerd heeft in erfpacht.
Naast Corten De Geer kennen wij Mark van Weeren, een doorgewinterde procesadvocaat welke naast uitgebreide kennis van de privaatrechtelijke aspecten over erfpacht
zich richt op de thema’s aansprakelijkheid en verbintenissen, met nadruk op bouwrecht, juridische aspecten van op onroerend goed en ruimtelijke ordening, bestuursrecht en huurrecht.Corten De Geer Advocaten

Grasweg 63-65
1031 HX Amsterdam

Telefoon: 020-262 1 242
Fax: 020-262 1 240

E-mail:  kantoor@cortendegeer.nl
Mark van Weeren
advocaat
Westerdoksdijk 40
1013 AE Amsterdam

Telefoon    020 52 10 100
Fax              020 52 10 101

E-mail: markvanweeren@blenheim.nl
Mark van Weeren heeft een boek geschreven "50 vragen over Erfpacht".
Online te bestellen bij Wolters Kluwer.
klik HIER

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu