eerste hulp - NLVE

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

eerste hulp

Vanwege de dringende behoefte aan ondersteuning heeft de voorzitter van de NLVE in 2011 besloten om (mede) van erfpacht zijn werk te maken.

Vanaf 2011 kunnen leden gebruik maken van de hulp door mr Otto Koppen ter zake hun erfpachtdossier. De bijstand is er niet op gericht om (direct) een rechtszaak aan te spannen, maar meer op het inzichtelijk maken van uw erfpachtprobleem en, zo mogelijk, dit op te lossen middels brieven aan en gesprekken met de erfverpachter.

U kunt hem bellen op 06 43909690 of een e-mail zenden naar ottokoppen@mijnerfpacht.nl

Nederlands instituut voor Erfpacht

vanaf 2012 is Otto Koppen (secretaris SEBA) samen met Koen de Lange (voorzitter SEBA) een onderneming gestart die zich gespecialiseerd heeft in erfpacht (problematiek).


NivE stelt een "Opine" op; voor hypothecaire financiering van particuliere erfpacht
willen de banken een beoordeling van het erfpachtrecht hebben.
NivE is door de banken geaccepteert om een 'Opinie'af te geven.


• drs Koen de Lange is sinds 2007 betrokken bij erfpacht en is voorzitter van SEBA. Koen is ook mede opsteller van de Criteria voor Financiering van particuliere erfpachtrechten (NVB 5 okt. 2011) en voorzitter van de NVB werkgroep Standaard erfpachtvoorwaarden voor nieuw uit te geven erfpachtrechten vanaf 1 april 2012.

U kunt uw erfpacht vraag of probleem aanmelden via de email of bellen naar 020 6948073
kijk voor meer informatie over een 'Opinie' op de website van NivE

Voor NLVE leden geldt het ledentarief van € 125,00 per uur te verhogen met BTW. Dat is een korting van €25,= tot €50,= per uur op het standaard tarief.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu